O nas

Dovolite nam, da se vam najprej zahvalimo za obisk!

Smo ekipa mladih športnih navdušencev, ki že več let prisega na zdrav in aktiven način življenja. Prepričani smo, da lahko s svojimi izkušnjami in vse bogatejšim teoretskim znanjem pomagamo tudi vam. Zato redno objavljamo koristne prispevke, s pomočjo katerih boste izboljšali počutje, okrepili imunski sistem in nasploh pozitivno vplivali na svoje zdravje.

Kar nekaj časa je moralo miniti, da smo se odločili za postavitev spletnega portala. A ker zadnja leta opažamo veliko spremembo življenjskega stila mladih – žal na slabše, je bila odločitev veliko lažja. Na srečo je v naši ekipi diplomiranih »difovcev« in nutricionistov tudi spletni mojster, ki je brez težav postavil ličen spletni portal, na katerem se pravkar nahajate.

Na spletnem portalu OSTANI FIT boste torej našli odgovore na številna vprašanj, pa tudi mnoge nasvete in koristne napotke za zdrav način življenja. Veseli bomo vaših komentarjev, kritih, pohval in predlogov, kaj vse si želite, da bi napisali in objavili na portalu. Prav tako vam bomo zelo hvaležni, če boste naše prispevke delili na družabnih omrežjih. Pomagajte nam, da o zdravih življenjskih navadah izve čim več ljudi!

Kontaktirate nas lahko prek kontaktnega obrazca ali pa nam pišite na info@ostanifit.si.

Ekipa OSTANI FIT