TOP 3 modeli tekaških čevljev za leto 2021

0

Čeprav je pred vrati zima, je sedaj idealen čas, da v miru in preudarno razmislite o prihajajoči tekaški sezoni ter skrbno preverite tekaško opremo. Če ste navdušen tekač z velikim številom pretečenih kilometrov, so vaši tekaški čevlji zagotovo potrebni zamenjave.

Ker je kakovostna tekaška obutev izjemno pomembna, je sedaj pravi čas, da temeljito pobrskate po trenutni ponudbi, kjer vas že čakajo nekateri najnovejši modeli prihajajoče tekaške sezone. V trgovini Extreme Vital so vam že na voljo trije super modeli tekaških čevljev, ki bodo v letu 2021 zagotovo navduševali mnoge tekače in tekačice.

1. Tekaški čevlji New Balance 880v10

New Balance je znamka tekaških copat, ki neprestano stremi k napredku in številnim inovacijam, zato je njihova tekaška obutev zvesti spremljevalec in trening partner mnogih tekačev in tekačic po vsem svetu.

Moški tekaški copati New Balance 880v10

Moški tekaški copati New Balance 880v10 (Extreme Vital)

In nič ni drugače, ko imamo v mislih model New Balance 880v10, ki bo s svojo odzivnostjo in trpežnostjo navdušil vse predstavnike moškega spola, s svojo elegantno zasnovo in privlačno barvno kombinacijo pa bo ženski model 880v10 zagotovo pritegnil tudi vse predstavnice nežnejšega spola.

Ženski tekaški copati New Balance 880v10

Ženski tekaški copati New Balance 880v10 (Extreme Vital)

Vendar pa videz pri tekaških čevljih zagotovo ni vse! S svojim Fresh Foam lahkim in mehkim oblazinjenjem vam ta model tekaške obutve zagotavlja učinkovito blaženje vibracij in udobno prileganje stopalom, ne glede na njihovo obliko. Tekaški čevlji New Balance so namreč ena od redkih znamk, ki vam ponuja čevlje v različnih širinah.

Zaradi lahkega in zračnega mrežastega zgornjega dela, ki je zasnovan brez šivanja, vam bodo tovrstni tekaški copati nudili višjo stopnjo zračnosti, popolno udobje in nepozabno tekaško izkušnjo. Primerni so za vse nevtralne tekače in tekačice, ki za svoja stopala iščete le najboljše!

2. Tekaški čevlji On Cloudflow

Cloudflow tekaški copati švicarskega proizvajalca On se že na prvi pogled od ostalih razlikujejo po svoji značilni obliki podplata, s čimer ohranjajo svoj edinstven slog. Za odlično blaženje in odzivnost namreč skrbi 18 oblačkov, pri čemer vsak od njih deluje individualno, to pa pripomore k naravnemu gibanju vaših stopal.

Moški tekaški copati On Cloudflow

Moški tekaški copati On Cloudflow (Extreme Vital)

Ne glede na to, ali govorimo o moškem ali ženskem modelu tekaških copat On Cloudflow, je njihova največja posebnost v Helion superfoam podplatu, ki bo vaša stopala varoval pred trdimi udarci na asfaltu, hkrati pa bo pripomogel k bolj odzivnemu in učinkovitemu teku brez izgube odvečne energije. Kot že ime pove, boste s temi tekaškimi čevlji imeli občutek, kot da bi tekli po oblaku in doživeli najboljšo tekaško izkušnjo.

Ženski tekaški copati On Cloudflow

Ženski tekaški copati On Cloudflow (Extreme Vital)

Zgornji sloj tekaške obutve On Cloudflow je izdelan iz enega kosa inženirsko pletene mrežice, zaradi česar so tekaški copati še posebej udobni. Zahvaljujoč posebnemu antibakterijsko obdelanemu materialu se optimalno prilagodijo različnim oblikam noge in zagotavljajo dolgotrajno svežino, s čimer je njihovo vzdrževanje še toliko lažje.

V dveh različnih barvnih kombinacijah in zaradi svojega minimalističnega dizajna bodo tekaški čevlji On Cloudflow navduševali vse nevtralne tekače in tekačice, ki si želite kombinacije udobnega rekreativnega čevlja in odzivnosti najboljših tekmovalnih tekaških copatov.

3. Tekaški čevlji Hoka One One Carbon X

Podjetje Hoka slovi po neprestanem iskanju najboljšega razmerja med lahkotnostjo, udobjem in efektivnostjo tekaškega koraka, zato so tekaški copati Hoka One One Carbon X za vas najboljša izbira, če iščete odziven tekaški čevelj za dolge razdalje.

Značilnost moškega oziroma ženskega modela One One Carbon X je v njegovi posebni meta-rocker geometriji podplata, ki deluje kot nekakšen gugalni stol. Zaradi tega vam ti tekaški copati omogočajo lahkotnejši prenos energije iz pete na prste, zato bo vaš tekaški korak učinkovitejši, vi pa boste lahko brez težav premagovali tudi večje število kilometrov.

Moški in ženski tekaški čevlji Hoka One One Carbon X

Moški in ženski tekaški čevlji Hoka One One Carbon X (Extreme Vital)

Posebnost tekaške obutve Hoka One One Carbon X je tudi inovativnost podplata, ki je izjemno oblazinjen, a še vedno ultra lahek. En del podplata je izdelan iz karbonskih vlaken, kar vam omogoča večji odriv in boljšo odzivnost samega čevlja, ProFlyX tehnologija vmesnega podplata pa na drugi strani zagotavlja večjo stabilnost in vso potrebno togost, ki jo potrebujete za podiranje osebnih rekordov na dolge proge.

Ker je zgornji del copata izdelan iz enodelnega mrežastega materiala, vam copati nudijo izjemno zračnost in tudi odličen oprijem stopala ne glede na njegovo obliko. Tekaški copati Hoka One One Carbon X so zagotovo vredni svojega denarja in najboljše, kar potrebujete na daljših tekaških razdaljah po asfaltni površini.

S kakovostno tekaško obutvijo do najboljših občutkov pri teku

Tek velja za poceni ter zdravju prijazno športno aktivnost in kakovostna tekaška obutev je pri tem ključnega pomena. Z njo se ne boste izognili le številnim težavam in poškodbam, ampak boste poskrbeli za najboljše občutke pri teku, zaradi česar boste v njem še bolj uživali.

Privoščite sebi in svojim stopalom le najboljše, zato si vzemite za izbiro tekaških čevljev dovolj časa. Temeljito pobrskajte po trenutni ponudbi, ki vam je na voljo na policah trgovine Extreme Vital, kjer vam že ponujajo najbolj kakovostne modele tekaških čevljev za prihajajočo tekaško sezono.

Deli prispevek

About Author

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu OSTANI FIT, kjer boste našli številne nasvete, povezane s športom, prehrano in zdravim načinom življenja. Smo ekipa aktivnih športnikov in nutricionistov, s svojimi izkušnjami in znanjem pa želimo ljudi informirati o zdravju prijaznem življenjskem stilu.

Komentiranje je onemogočeno.