Mestno kolo Schwinn – popolna izbira za kratke poti

0

Če pri izbiri novega kolesa v prvi vrsti prisegate na umirjeno mestno vožnjo, ki vas bo vodila do trgovin, službe, pošte in po ostalih vsakodnevnih opravkih, vam bo specializirani prodajalec ponudil mestno kolo. Ta vrsta kolesa je zlasti prepoznavna po krajši medosni razdalji ter pokončni obliki. A izbira vendarle ne bo tako preprosta, kot se vam morda zdi na prvi pogled.

Ker so specializirane trgovine običajno zelo bogato založene z različnimi mestnimi kolesi, si boste morali vzeti kar nekaj časa, da pregledate celotno ponudbo. Pri tem imejte v mislih, da videz kolesa ni najpomembnejši dejavnik, a na koncu vendarle šteje tudi ta.

Pozornost namenite tudi blagovni znamki Schwinn, ki na trg postavlja vrhunska mestna kolesa, in to zelo uspešno že kar nekaj desetletij. Predstavljamo vam tri kakovostne izbire, ki se jih vsekakor splača preizkusiti v praksi.

1. Žensko mestno kolo Schwinn Cruiser Hollywood

Prva serija ženskega mestnega kolesa Schwinn Cruiser Hollywood je bila narejena pred več kot šestimi desetletji, zato lahko rečemo, da gre za legendarno Cruiser kolo. Ponaša se z retro izgledom, izstopa na pločnikih, cesti, kolesarskih stezah in še kje. Predstavlja prisrčno kombinacijo retro stila in novodobne zabave.

Žensko mestno kolo Schwinn Cruiser Hollywood

Žensko mestno kolo Schwinn Cruiser Hollywood (Extremevital.com)

Cruiser Hollywood je narejen iz aluminijastega okvirja, dodan je ščitnik za verigo, blatnik in nosilec pijače. Ima zadnji menjalnik in sedem prestav. Pobliže si ga lahko ogledate tudi v spletni galeriji športne trgovine Extreme Vital, preizkusite pa v eni od njihovih fizičnih trgovin.

2. Mestno kolo Schwinn Cruiser Hornet

Se želite voziti na izjemno atraktivnem, udobnem in vodljivim kolesom, ki vas bo pripeljalo do trgovin, službe, morda do plaže ali bližnjega jezera? Če ste prikimali, je odlična izbira mestno kolo Cruiser Hornet. To je dizajnersko kolo iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja.

Mestno kolo Schwinn Cruiser Hornet

Mestno kolo Schwinn Cruiser Hornet (Extremevital.com)

Ima tri prestave, velik ter udoben sedež, aluminijast okvir, blatnike ter zaščiteno verigo. Cruiser Hornet vas bo razvajal in dodal piko na i vašemu izstopajočemu videzu.

3. Žensko mestno kolo Cruiser ALU 1

Cruiser ALU 1 je izjemno popularna vrsta ženskega mestnega kolesa. Zanj ne boste potrebovali prav veliko vzdrževanja. Je zanesljivo ter udobno kolo, s katerim boste uživali v prijetni vožnji po mestu, se z njim napotili do plaže, odšli na krajši izlet po ravnem in še kam.

Žensko mestno kolo Schwinn Cruiser ALU 1

Žensko mestno kolo Schwinn Cruiser ALU 1 (Extremevital.com)

Ima aluminijast okvir in ščitnik za verigo. Skratka, gre za premišljeno zasnovano mestno kolo, ki vas bo razvajalo in še dodatno poudarilo vaš stil.

Promocijska ponudba uveljavljene kolesarske trgovine

Pri izbiri mestnega kolesa je najpomembneje, da nakup opravite v specializirani trgovini. Ena od bolj poznanih pri nas je trgovina Extreme Vital, kjer boste poleg vseh vrst koles našli tudi številne druge kakovostne izdelke, predvsem za najrazličnejše športne aktivnosti.

V prodajalni so vam na voljo tudi posebne promocijske ponudbe. Trenutno vam ob nakupu katerega koli kolesa iz njihove bogate ponudbe podarijo popust na vse dodatno izbrane artikle iz oddelka kolesarstvo – na primer na kolesarska oblačila, očala, čelade in zaščitno opremo.

Ogled vseh koles in ostalih izdelkov vam je na voljo v spletni trgovini, kjer lahko v miru pregledate ponudbo in se odločite za najustreznejše kolo. Ko boste vstopili v fizično prodajalno, pa naj vam pri izbiri pomaga strokovno usposobljen prodajalec, seveda pa samo kolo pred nakupom tudi preizkusite.

Deli prispevek

About Author

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu OSTANI FIT, kjer boste našli številne nasvete, povezane s športom, prehrano in zdravim načinom življenja. Smo ekipa aktivnih športnikov in nutricionistov, s svojimi izkušnjami in znanjem pa želimo ljudi informirati o zdravju prijaznem življenjskem stilu.

Komentiranje je onemogočeno.