Zakaj izbrati mestno kolo Bottecchia?

0

Dejstvo je, da vsako kolo še zdaleč ni primerno za vsak teren. Pred nakupom se je potrebno vprašati, katera vrsta kolesarjenja nam je najljubša. Se torej raje držimo urejenih površin v mestu, bomo raziskovali divje gozdne površine ali kolesarili na dolge razdalje po cestah?

Na sploh kolo velja za izjemno dobro pogruntavščino. Lahko služi tudi kot prevozno sredstvo do službe. Slednje pa je seveda v skladu s sodobnim in okolju nadvse prijaznim načinom življenja. V nadaljevanju nekoliko podrobneje predstavljamo kolo, ki se odlično obnese v urbanem okolju. V središče postavljamo mestna kolesa Bottecchia.

Mestna kolesa so torej značilna za mesta

Mestna kolesa lahko opazite povsod po mestu. Na slednje vsekakor nakazuje že njihovo poimenovanje. In glede na to, da je ta vrsta koles na sploh izjemno priljubljena, se ne gre čuditi, da je tudi njihova ponudba zelo pestra.

Mestno kolo Bottecchia 212 L 28" EQ 7P 2022 - rdeče

Mestno kolo Bottecchia 212 L 28″ EQ 7P 2022 – rdeče (Extremevital.com)

Zasnova mestnega kolesa je namenjena čim večjemu udobju. To dokazuje tudi dodatna oprema, kot so denimo košarica na sprednjem delu kolesa, blatnik, prtljažnik, zvonec, luči, otroški sedež na zadnjem delu. Vsi elementi mestnega kolesa so v skladu s potrebami mestnega kolesarjenja. Tudi krmilo je torej prilagojeno čim večjemu pregledu nad prometom.

V primerjavi s športnimi kolesi so bolj udobna

Mestna kolesa so v primerjavi s športnimi precej udobnejša. To pomeni, da se na njih sedi bolj pokončno in s tem udobno. Ključen je udoben nekoliko širši sedež, za vožnjo z mestnim kolesom pa nam zato navadno ni potrebno obleči oblazinjenih kolesarskih hlač. Iz enakega razloga je izjemno prijeten dodatek lahko še vzmetenje sedeža.

Mestno kolo Bottecchia 223 Lady 28" EQ 2022 21P

Mestno kolo Bottecchia 223 Lady 28″ EQ 2022 21P (Extremevital.com)

Za kolesa za vožnjo po mestu so značilne tudi razmeroma ozke gume, ki močno olajšajo poganjanje. Praviloma imajo takšna kolesa tudi več opreme. Veliko bolj zaščitena je veriga, da si kolesar ne umaže čevljev in hlač.

Bottecchia – za še večje veselje med vožnjo po mestnih ulicah

Tudi pri izbiri mestnega kolesa se je, tako kot pri drugih vrstah, pametno ozirati za priznanimi proizvajalci oziroma blagovnimi znamkami. Bottecchia je prav zagotovo sinonim za vrhunska mestna kolesa. Njihova kolesa lahko najdete v specializirani kolesarski trgovini Extreme Vital.

Mestno kolo Bottecchia 212 L 28" EQ 7P 2022 - sivo

Mestno kolo Bottecchia 212 L 28″ EQ 7P 2022 – sivo (Extremevital.com)

Mestno kolo Bottecchia je torej prava izbira, če se v mestu želite na kar najboljši način izogniti gostemu prometu. Poskrbi za še večje veselje pri poganjanju v mestu. Z njim se lahko brez pomislekov lahko odpravite tudi na krajši izlet s prijatelji. Takšno kolo je nadvse dobrodošlo tudi za potovanje do delovnega mesta.

Bottecchia se ponaša z nekaj uporabnimi dodatki, kot je na primer prtljažnik spredaj ter zadaj. To vam omogoča, da se med vožnjo domov mimogrede ustavite še v trgovini. Na kolo preprosto lahko namestite tudi košaro, torbo, dodatno zaščito za verigo in ključavnico. Varno ter udobno mestno kolo Bottecchia vas lahko zapelje na kateri koli konec vašega domačega mesta.

Deli prispevek

About Author

Lepo pozdravljeni na spletnem portalu OSTANI FIT, kjer boste našli številne nasvete, povezane s športom, prehrano in zdravim načinom življenja. Smo ekipa aktivnih športnikov in nutricionistov, s svojimi izkušnjami in znanjem pa želimo ljudi informirati o zdravju prijaznem življenjskem stilu.

Komentiranje je onemogočeno.